Usein kysyttyjä

EtusivuUsein kysyttyjä

Keittiösuunnitteluun kuluu aikaa vain puolesta tunnista puoleentoista tuntiin. Jos tulet toimipisteesemme keittiösi tarkkojen mittojen kanssa, saat keittiösuunnitelman odottaessasi mukaasi. Keittiötoimituksen saamme kohteeseen muutamassa viikossa.

Valikoimistamme löytyy maalattuja, kalvo- ja laminaattipinnoitettuja ovia, sekä massiivipuuovia. Kalvo- ja laminaattiovet ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Niiden kulutuskestävyys on todella hyvä. Maalatut ovetkin ovat laadukkaita ja jokainen ovi on maalattu pohjamaalilla ja pintamaalilla. Maalattuja ovia voi kuitenkin vahingon sattuessa korjata tehtaalla saatavalla korjausmaalilla. Massiivipuu kestää aikaa ja sitä voi huoltaa. Puu on kuitenkin luonnonmateriaali ja siksi ovien sävyt voivat vähän vaihdella ja elää ajan kuluessa. Kosteisiin tiloihin suosittelemme kalvopinnoitettua ovea.

Tasomateriaalin valinnassa kannattaa ottaa huomioon mitä ominaisuuksia tasolta haluaa. Esimerkiksi massiivipuutaso on näyttävä ja monipuolinen, mutta se vaatii öljyämistä silloin tällöin, jotta se kestää ja sietää vettä. Kivi- ja metallitaso kestää hyvin kuumia kattiloita ja on pitkäikäinen. Laminaattitaso on huoleton ja kestävä vaihtoehto, sekä helppo pitää puhtaana. Tyylikkäitä sävyjä löytyy jokaisessa vaihtoehdossa.

Suunnittelussamme ehdotamme usein välitilalaminaattia, joka on edullinen, helppo pitää puhtaana ja se on lisäksi nopea asentaa. Välitilalaminaatin vaihdolla saa myös helposti vaihdettua keittiön ilmettä. Laattoja saattaa saada vähän edullisemmin, mutta asennukseen menee vastaavasti enemmän aikaa.

Kyllä. Toimitamme sekä standardimitoitettuja että erikoismitoitettuja ovia. Erikoismitoitettujen ovien tilaamisesta kannattaa kysyä lisää suunnittelijoiltamme.

color
https://antsuntupakeittiot.net/wp-content/themes/yunik-installable/
https://antsuntupakeittiot.net/
#EDB44D
style1
paged
Loading ...
#777777
on
none
loading
#777777
Sort Gallery
https://antsuntupakeittiot.net/wp-content/themes/yunik-installable
on
no
yes
off
on
Sähköpostiosoitteesi
off
off