Kalusteovet

EtusivuTuotteetKalusteovet

Kalusteovet

Ovet ovat keittiön näkyvin osa. Niissä heijastuvat mielialat, tuntemukset, tyylisuunnat, värimieltymykset ja jopa asenteet. Ovilla luodaan mielikuvia, kerrotaan itsestä.

Mutta ennen kaikkea niistä nautitaan, kun niitä avataan ja suljetaan, kun niitä katsellaan tai kun niitä puhdistetaan ja hoidetaan. Laajassa, monipuolisessa ja moni-ilmeisessä mallistossamme ovat ovet jokaiseen keittiön makuun.

Ovet jokaiseen makuun

  • Maalatut ovet
  • Kalvopinnoitetut ovet
  • Laminaattiovet
  • Viiluovet
  • Puu- ja lasiovet
  • Alumiinikehäovet

Ovivalikoima

Meidän ovivalikoimassa riittää vaihtoehtoja niin mallien, materiaalien kuin värienkin suhteen. Oven materiaalia valittaessa on hyvä huomioida, kuinka kovaan kulutukseen ovi joutuu. Väreillä saadaan ihmeitä aikaan ja esimerkiksi pieneen tilaan tulee avaruuden tuntua, kun ovipintaan valitaan vaalea sävy. Millaisen keittiökaapin ovet sinua viehättävät? Moderni, perinteinen vai klassinen – vaihtoehtoja löytyy!

Asutpa sitten omakotitalossa, maatilalla, kaupunkiasunnossa tai rivitalossa, autamme sinua valitsemaan kalusteoven, joka sopii kotisi tyyliin ja sinun sisustusmakuusi. Auttamme ottamaan huomioon kaikki ovien tarjoamat ulkonäölliset ja toiminnalliset mahdollisuudet – eri pinta- ja lasivaihtoehdot, tekniset ominaisuudet, lisävarusteet ja erikoisrakenteet. Oven valintaa voidaan lähestyä myös hinta- ja laatuluokkien kautta.

color
https://antsuntupakeittiot.net/wp-content/themes/yunik-installable/
https://antsuntupakeittiot.net/
#EDB44D
style1
paged
Loading ...
#777777
on
none
loading
#777777
Sort Gallery
https://antsuntupakeittiot.net/wp-content/themes/yunik-installable
on
no
yes
off
on
Sähköpostiosoitteesi
off
off