Keittiöt

Kalusteet | Suunnittelu | Remontti

Keittiökalusteet

Keittiökalusteidemme upea ulkonäkö ja tinkimätön viimeistely syntyy kokeneiden ammattilaisten, puuseppien ja laaduntarkkailijoiden käsien ja silmien kautta, käyttäen apuna alan viimeisintä teknologiaa. Ovet, tasot ja kaapinrungot ovat erittäin korkealaatuisia, kotimaisia tuotteita. Kalusteiden rungot valmistamme aina kosteussuojatusta levystä. Takaamme myös kalusteiden toimivuuden ja kestävyyden.

Keittiöremontti

Keittiöremontti voidaan toteuttaa todella edullisesti ja nopeasti. Ikääntynyt, kulunut ja vanhanaikainen keittiösi muuttuu kerralla ja nopeasti upean tyylikkääksi ja nykyaikaiseksi kodin keskipisteeksi niin ulkoiselta olemukseltaan kuin myös keskeisiltä toiminnallisilta osiltaan. Keittiöremontissa uusitaan ovien ja saranoiden lisäksi yleensä myös tasot, laatikot, vetimet, leikkuulaudat. Usein halutaan myös uudistaa välitila, altaat sekä hana.

Työtasot ja laatikot

Keittiökalusteet ovat usein keittiöremontin suurin kuluerä. Kalusteista remontin kokonaishintaan vaikuttaa eniten keittiön työtasot, sillä niiden välillä voi olla merkittäviä hintaeroja. Toinen merkittävä kuluerä on vetolaatikostojen määrä. Useissa vanhoissa keittiöissä saattaa olla vain paria laatikkoa, mutta nykyisin vetolaatikostoja halutaan asentaa helpon käytettävyytensä johdosta keittiöön useita. Laadukkaat ja kestävät laatikostomekanismit ovat kuitenkin yllättävän kalliita, ja muodostavat merkittäviä eroja keittiöremontin kustannuksiin.

Teemme keittiösuunnitelman kotiisi täysin ilmaiseksi. Suunnittelijamme kartoittaa kanssasi tarpeesi ja budjettisi sekä luo suunnitelman unelmakeittiöstäsi. Maksuton suunnitelma ei sido sinua mihinkään, vaan voit rauhassa harkita hankintaasi.

Teemme kanssasi sopimuksen toimitusajasta, asennuksesta ja mahdollisesta rahoituksesta. Voit tilata keittiön meiltä avaimet käteen -periaatteella. Asennustyön osalta olet oikeutettu kotitalousvähennykseen, joka kattaa jopa 45 % remontin työosuudesta ja hyvitetään suoraan verotuksessasi.

Asentajamme saapuvat paikalle täsmälleen sovitussa aikataulussa ja hoitavat uuden keittiösi asennuksen huolellisesti. Otamme täyden vastuun työstä, teemme lopputarkastuksen ja laadimme luovutusasiakirjan. Halutessasi huolehdimme myös vanhojen kalusteidesi pois kuljetuksesta.

color
https://antsuntupakeittiot.net/wp-content/themes/yunik-installable/
https://antsuntupakeittiot.net/
#EDB44D
style1
paged
Loading ...
#777777
on
none
loading
#777777
Sort Gallery
https://antsuntupakeittiot.net/wp-content/themes/yunik-installable
on
no
yes
off
on
Sähköpostiosoitteesi
off
off