TUTUSTU

SUUNNITTELUPALVELU

Suunnittelupalvelumme auttaa sinua löytämään parhaat ratkaisut monipuolisesta ja laadukkaastavalikoimastamme, helposti ja mutkattomasti. Mieti hetki, mitä keittiöltäsi haluat, mitä siellä tehdään ja miten sen tulee palvella käyttäjiään.
Kun keittiön käyttötarpeet on kartoitettu, valittavanasi on laaja valikoima erilaisia keittiömalleja joista varmasti löytyy makuusi sopiva kokonaisuus. Ohjaamme sinua valinnoissa, ehdotamme budjettisi mukaisia ratkaisuja ja autamme varautumaan myös sellaisiin asioihin, joita et ehkä ole miettinyt etukäteen. Meiltä saat valmiin suunnitelman uudesta keittiöstäsi, keittiöremonttisi yksityiskohtaisesta etenemisestä ja aikatauluista.

TARVEKARTOITUS JA MITTAKÄYNTI

Keittiön uudistusprojekti käynnistyy tarvekartoituksella ja mittauksella. Yhdessä meidän kanssa tehty tarvekartoitus on enemmän kuin pelkkä toivelista, koska keittiö on joka kerta yksilöllinen ja tiettyyn tilaan suunniteltu. Meillä on tarjottavana vaihtoehtoja, joita ei itse välttämättä tule ajatelleeksi. Tarvekartoituksessa myös selvitetään kuinka laajasta remontista on kysymys. Ensitapaaminen voidaan sopia myös kalustettavaan kohteeseen. Samalla voimme suorittaa mittojen ottamisen ja erillistä mittakäyntiä myöhemmässä vaiheessa ei tarvitse tehdä. Mittakäynnillä tarkistetaan mm. ikkunoiden, ovien, vesi- ja sähköpisteiden mahdolliset vaikutukset suunnitelmaan. Tarvekartoitus ja mittaus on myös keskustelutilaisuus suunnittelun ammattilaisen kanssa, jotta osamme ideoida ja ehdottaa tarpeisiinne sopivia vaihtoehtoja.

TOIMITUS- JA ASENNUSPALVELU

Meiltä saat uuden keittiön helposti valmiiksi asennettuna. Sinä säästät aikaa ja vaivaa. Asennuspalvelumme kattaa sekä kalusteiden kotiinkuljetuksen että ammattitaitoisen asennuksen. Palveluksemme on omat, ammattitaitoiset asentajamme, jotka pitävät huolen siitä, että kalusteiden asennus käy nopeasti ja asiakkaan kannalta vaivattomasti. Laatutasomme asennuksissa on korkea ja me kannamme täyden vastuun tekemästämme työstä. Muistathan myös, että asennuspalvelustamme on mahdollisuus tehdä kotitalousvähennys. Haluamme tehdä keittiöuudistuksen sinulle niin helpoksi kuin mahdollista. Meiltä voit tilata koko keittiöremontin joustavana kokonaispalveluna, jolloin me teemme kaiken puolestasi; kartoituksen, mittauksen, suunnittelun, asennuksen, tarkastuksen ja valmiin keittiön hyväksynnän. Sinä saat ihailla lopputulosta. Myös vanhan keittiön purku ja keittiön yleisremontti onnistuu keittiön asennuksen yhteydessä.

color
https://antsuntupakeittiot.net/wp-content/themes/yunik-installable/
https://antsuntupakeittiot.net/
#EDB44D
style1
paged
Loading ...
#777777
on
none
loading
#777777
Sort Gallery
https://antsuntupakeittiot.net/wp-content/themes/yunik-installable
on
no
yes
off
on
Sähköpostiosoitteesi
off
off