Kylpyhuoneremontti

Kalusteet | Suunnittelu | Remontti

Kylpyhuone­kalusteet

Tarjoamme luksusta kaiken kokoisiin kylpyhuoneisiin, jottei kylpyhuone kalpenisi keittiön rinnalla. Parhaat mahdolliset materiaalit ja monipuolinen mallisto luovat kylpyhuoneillesi yksilölliset puitteet. Kylpyhuone on neliömääriltään ja monipuolisesta käytöstään johtuen vaativa kalustettava. Siksi suunnittelemme kalusteet aina yksilöllisesti tilan mukaan. Vaihtoehtoja ja ideoita löytyy – tyyli ja toimivuus huomioiden.

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneen tärkeys kotimme yhtenä tärkeimpänä huoneena korostuu lukuisissa sisustuslehdissä ja television sisustusohjelmissa. Kylpyhuoneremontti vaatii runsaasti erikoisosaamista ja kokemusta. Siksi kylpyhuoneremontti kannattaakin antaa asiantuntijan tehtäväksi. Muokkaamme toiveidesi pohjalta juuri sellaisen kylpyhuoneen, johon haluaisit sisustuslehtien sivuilta sisään astua. Sinun tehtäväsi on toivoa, meidän tehtävänämme on toteuttaa.

Kylpyhuonesuunnittelu

Kylpyhuoneremontti lähtee aina liikkeelle suunnittelusta, niin kuin mikä tahansa muukin kodin remontti. Hyvän kylpyhuonesuunnittelun pohjaksi kannattaa etsiä ideoita mediasta ja kylpyhuonekalusteita myyvien liikkeiden esitteistä. Selaamalla esitteitä ja lehtiä sekä katsomalla verkosta hyviä ideakuvia kylpyhuoneista, hahmotat minkälaisen kylpyhuoneen juuri sinä haluat kotiisi. Koseka kylpyhuone on yksi kotimme tärkeimmistä tiloista se kannattaakin suunnitella hyvin, niin että se vastaa jokapäiväisen elämän tarpeisiin ja on käyttäjiensä näköinen.

Teemme kylpyhuonesuunnitelman kotiisi täysin ilmaiseksi. Suunnittelijamme kartoittaa kanssasi tarpeesi ja budjettisi sekä luo suunnitelman unelma kylpyhuonestasi. Maksuton suunnitelma ei sido sinua mihinkään, vaan voit rauhassa harkita hankintaasi.

Teemme kanssasi sopimuksen toimitusajasta, asennuksesta ja mahdollisesta rahoituksesta. Voit tilata kylpyhuoneremontin meiltä avaimet käteen -periaatteella. Asennustyön osalta olet oikeutettu kotitalousvähennykseen, joka kattaa jopa 45 % remontin työosuudesta ja hyvitetään suoraan verotuksessasi.

Asentajamme saapuvat paikalle täsmälleen sovitussa aikataulussa ja hoitavat uuden kylpyhuoneremontin huolellisesti. Otamme täyden vastuun työstä, teemme lopputarkastuksen ja laadimme luovutusasiakirjan. Halutessasi huolehdimme myös vanhojen kalusteidesi pois kuljetuksesta.

color
https://antsuntupakeittiot.net/wp-content/themes/yunik-installable/
https://antsuntupakeittiot.net/
#EDB44D
style1
paged
Loading ...
#777777
on
none
loading
#777777
Sort Gallery
https://antsuntupakeittiot.net/wp-content/themes/yunik-installable
on
no
yes
off
on
Sähköpostiosoitteesi
off
off